top of page
SLAM

SLAMTÖMNING

Hantera och prioritera era slamtömningsuppdrag ute i fält!

ProLocate är en produktserie som hjälper er att effektivisera verksamheten, hitta fram till slambrunnarna och förenkla återrapportering på tömda brunnar. 

ProLocate Slam

ProLocate Slamtömning är en komplett lösning för hantering av slamtömningsuppdrag i fält och på kontoret.


Se era uppdrag i kartan, få hjälp med vägvisning till uppdragen, rapportera in m3, slanglängd och arbetstid vid tömningstillfället, allt för att skapa en enkel och överskådlig verksamhet och ett bra fakturaunderlag.

Uppdrag

Förare får uppdragen i sin mobila miljö, där väljer man att ta uppdragen direkt utifrån sin position eller en prioritetslista. Direkt på plats hos kunden registeras värden för fakturering, tex m3, slanglängd, arbetstid samt eventuella avvikelsekoder.

 

När föraren klarmarkerar uppdraget så blir det tillgängligt i faktueringsunderlaget i webbklienten. Ingen extra bearbetning behövs. Väljer ni att koppla direkt mot ert debiteringssystem så flyttas uppdraget över och ni kan fakturera kunden.

GLÖM ANTECKNINGAR PÅ  PAPPERSLAPPAR

Kartfunktion

I kartan ser föraren de aktuella uppdragen, föraren väljer uppdrag direkt från kartan. 

 

Välj ett uppdrag eller sätt en knappnål på önskad plats och därefter kan du välja ruttning och få vägbeskrivning till uppdraget.

Det här är ProLocate

ProLocate är en komplett produkt som innefattar både mobila klienter och webb. Kvalitetssäkra information om verksamhetens genomförda aktiviteter, såsom position, sträcka och tid.

 

Se era arbetsområden i kartan, få hjälp med vägvisning till era objekt, rapportera in brister och avvikelser, allt för att skapa en enkel och överskådlig verksamhet.

Kontakt

Klart! Meddelandet mottaget.

SOKIGO AB, Storgatan 28, 921 31 Lycksele

Tel: 08-23 56 00

info@sokigo.com

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
bottom of page