top of page

Kunskap

Genom innovation, teknisk spetskompetens och i nära relation till våra kunder skapar vi långsiktiga relationer. Vi är experter på GIS och mobilitet och vi älskar att höra på era utmaningar i Er verksamhet.

 

Vår norrländska trygghet betyder att vi inte krånglar till saker i onödan utan målvedvetet strävar efter att leverera den bästa kundlösningen till lägsta möjliga kostnad. 

 

Vi har roligt tillsammans, gläds i framgång och hjälps åt vid utmaningar, det skapar ett vinnande team och en stark leverantör.

Så smart

ProLocate erbjuder en enklare arbetsdag. Smarta beslutsstödsystem med användarvänliga planerings-, ärende- och uppföljningsfunktioner.

 

Paketerat för mobila resurser inom väghållning, grönyteskötsel och entreprenadverksamhet.

 

Komplettera er verksamhet med produkter som bidrar till bättre kvalitetsuppföljning, lägre kostnader och större ansvar för miljön.

ProLocate

ProLocate är en produktserie. 

 

ProLocate är en komplett lösning för din mobila personal. Enkel hantering av aktiviteter, ärenden och arbetsobjekt direkt på plats ute på fältet. Se dina arbetsområden i kartan, få hjälp med vägvisning till dina objekt, utför avvikelserapportering enkelt, allt som behövs för en enklare vardag!

 

Kvalitetssäkra information om förarens och fordonens aktiviteter med position, tider, allt som behövs för att skapa enkla och effektiva faktureringsunderlag. Allt detta via en telefon .

 

För er som önskar fasta automatiska installationer erbjuder vi ProBox som kan kopplas till fordonets givare och registrera den information som ni önskar.

Välj aktivitet

Skapa enkla och effektiva faktureringsunderlag genom att direkt se genomförda uppdrag och aktiviteter i verksamheten.

 

Via enkla och moderna appar och webblösningar kan ni vidareutveckla er verksamhet med ny fräsch teknik.

Ärendehantering

Rapportera enkelt brister via appen (typ trasig trumma, potthåll). Dessa kan sedan planeras in som arbetsordrar och utföraren får dem direkt i systemet med position och vägbeskrivning

Kartfunktion

För att komma till kartan dra skärmen i sidled. I kartan ser du arbetsytor och ärenden, du kan söka arbetsytor samt adresser. På ytorna ser du beskrivningar och eventuella skötselanvisningar.

 

Sätt en knappnål på önskad plats och därefter kan du välja ruttning och få vägbeskrivning och visning av färdväg i kartan

VI ÄLSKAR ATT LÖSA ERA UTMANINGAR

Det här är vi

Vi är innovativa...

...experter...

...som älskar att lösa världsproblem.

bottom of page