top of page
PROSMART I VERKSAMHETEN

– Det största användningsområdet för oss är inom snöröjningen och sandningen, men vi har också haft det inom området för slamsugningar och vägbrunnar.

Användningsområde

På Borlänge Energi är man inne på sin andra säsong med ProSmart.


– Det största användningsområdet för oss är inom snöröjningen och sandningen, men vi har också haft det inom området för slamsugningar och vägbrunnar. Vi har även planer på att använda det för grönyteskötsel. Vi är nöjda och tycker det fungerar bra, säger Ulf Haglund, planeringsingenjör, Borlänge Energi.

Underlättar i verksamheten

Kärnan i ProSmart är en webbaserad central för ledning och analys, samt de mobila appar som fältarbetaren har för inrapportering och kommunikation.


– Vi använder ProSmart främst för att se så att röjningen är på gång och att den blir gjord när det är snöfall. Det underlättar för oss. Vi kan se direkt ifall det varit några problem eller varför de inte har blivit klara. Det skapar rättvisa i de olika distrikten. I år har vi infört en till maskin i ett distrikt för vi såg att det tog för lång tid förra året, tillägger han och berättar att flera andra kommuner hört av sig till honom för att få veta mer om produkten.

 

Text: Ingela Johannesson

VINTERVÄGHÅLLNING

Plogar ni vägar och har uppdrag ute i fält? ProSmart höjer er kvalitet, hjälper er att vara mer rädd om miljön och tjäna mer pengar.

Kontakt

Klart! Meddelandet mottaget.

SOKIGO AB, Storgatan 28, 921 31 Lycksele

Tel: 0950-120 05

info@sokigo.com

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
bottom of page